Благородна кауза обедини  млади артисти в създаването на коледна песен.

...
Благородна кауза обедини  млади артисти в създаването на коледна песен.
Коментари Харесай

Благородна кауза обедини млади артисти в създаването на коледна песен



Благородна идея обедини  млади актьори в основаването на коледна ария. Всички те се включват с възторг и безусловно безплатно в основаването и осъществяването на песента „ Чудо подари ми “. Днес песента ще прозвучи премиерно в ефира на стратегия „ Хоризонт “. Посланието на песента ни връща към безгрижните детски години и ни подканва да надникнем в себе си и да намерим същинско щастливото дете в нас.

„ Чудо подари ми “ събира реализатори, които с реализирането на песента поддържат Фондация „ Конкордия “,  която оказва помощ на деца в неравностойно състояние, а самодейността е да бъдат  събрани средства за построяването на детска площадка под мотото „ Помогни на децата да бъдат деца “.

Музиката на песента е на Натали Ангелова . която е и създател на текста дружно с пианистката Елина Дашина .

Елина Дашина изясни: Толкова бързо сглобихме този текст. След това разговаряхме за това кое ще бъде най-красив от в този текст, тъй като искахме да дадем от нашите души на хората, да можем дас е почувстваме деца, само че и да освободим страстите си такива неподправени и чисти.

Натали Ангелова добави, че най-важното обръщение е „ в магията на този ден, поглеждайки в огледало, виж себе си като дете и заживей живота си изначало, без предубеждения, без страхове “: Това нещо, към  което всеки един от нас би трябвало да си спомни какъв е бил като дете, тъй като децата са най-чисти, най-неподправени в своите страсти и преживявания.

Инициативата е подкрепена от Ева Георгиева – Ева, Кристиан Янкулов, Велин и Крис, Момчил Косев, който свири китара и беквокали, Вася Попова, Джейкъп Окумо.

Изпълнителният шеф на Фондация „ Конкордия “ Диляна Гюрова съобщи: Ние работим с деца от уязвими групи, на които предоставяме опция да посещават разнообразни занимателни действия, да се приготвят за учебно заведение и когато имаме зад себе си хората на изкуството сме още по-силни и по-вдъхновени в това, което вършим. За построяването на детската площадка се целим в сума към 6000 лв., тъй като желаеме да изградим оборудване, което да бъде оптимално уместно за една по-широка възрастова група.

Цялото изявление чуйте в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР